Annemieke van Leest-Ehlers | Budgetcoach aan het woord

Hoe heet je en hoe heet je onderneming?
Ik ben Annemieke van Leest-Ehlers en mijn onderneming heet budgetcoacheindhoven.nl.

Voor mij betekent budget coaching dat je je leven in balans brengt. En het coachen is daarin volwaardig en even belangrijk als het leren budgetteren. Ik help mensen met het opbouwen van financiële veerkracht. De ene keer zijn dat gezinnen, een andere keer gaat het om een medewerker in een bedrijf die kopje onder dreigt te gaan. Gelukkig zijn er steeds meer werkgevers die die signalen serieus nemen en mij dan inschakelen.

Wanneer mensen zich zwaar belast voelen door de geldzorgen die ze met zich meedragen worden de mogelijkheden die ze zien nogal beperkt. Het kan zelfs zorgen voor gezondheidsklachten door alle stress die wordt gevoeld!

Het opbouwen van financiële veerkracht betekent automatisch dat er ineens nieuwe mogelijkheden ontstaan. Die mogelijkheden zijn heel persoonlijk. Voor de een kan dat bijvoorbeeld een carrière switch betekenen (eindelijk ga je doen wat je leuk vindt) en voor de ander kan het betekenen dat je op reis kunt, of bijvoorbeeld dat je met de kleinkinderen leuke dingen kunt gaan doen.

Door te werken aan bewustwording en tegelijkertijd het financiële plaatje van nu goed in beeld te brengen wordt meteen duidelijk waar geldzaken op gespannen voet staan met het leven zoals mensen dat willen leven. Budgetteren wordt veel leuker wanneer je weet waar je naar toe werkt. Dat betekent dat ik mensen coach op hun eigenheid. Als dat wat je leven leuk maakt prominent aanwezig is in je budget wordt het veel makkelijker om keuzes te maken omdat je dat voor jezelf doet. Daarom werk ik altijd met een (financieel) plan voor de toekomst.

Budget coaching gaat nooit over zo rijk mogelijk worden, maar gaat over rijkelijk Leven binnen je budget. Dit betekent voluit leven op een manier die “wat het leven leuk maakt” nu naar de voorgrond brengt én lief is voor je toekomstige potentie. En daar heb je een plan voor nodig, zodat de richting van de beweging al bekend is.

Als mens ben ik dus vooral geïnteresseerd in dat wat mijn cliënten inspireert. Ik verplaats me in dat wat zij nodig hebben. En ik vind het erg leuk om daar over te bloggen! Dat doe ik dus sinds een aantal maanden en die blogs vind je op mijn website terug. Het zijn hele persoonlijke verhalen van mensen die de stap hebben durven nemen om hun leven financieel anders te gaan inrichten. Ze wisten nog niet precies hoe dat er dan uit zou komen te zien, maar ze wisten wel heel zeker dat ze het anders wilden gaan doen. Ik ben erg blij dat ik ze daar bij kan helpen.

 

Wil je Annemieke bereiken?

info@budgetcoacheindhoven.nl

budgetcoacheindhoven.nl

Share this Post!

About the Author : Josaphatlugungu


Send a Comment

Your email address will not be published.